WISHPIN e моят начин да открия себе си, може би е и твоя!

wishpin-e-mojat-nachin-da-otkrija-sebe-si-moje-bi-e-i-tvoja1

Антония Йорданова: 

Всичко започна преди повече от година – бях се изгубила, истински, без билет за обратно връщане.

Изгубена в безпощадния корпоративен свят, който те мачка, изсмуква, обезличава. Здравословен проблем се опита да ме „приземи”, да ме накара да се замисля до къде мога да стигна, но уви – не успя! След тежка операция се върнах на третия ден в офиса, за да не „отпадна” от надпреварата. Да, но нещо в мен се бунтуваше и не ми даваше покой, ден след ден.

Гледах интервю с д-р Тенчев, знаех за центъра от мои приятели, които естествено ме насърчиха да го посетя – сама реших, само го поисках. Това беше повратната точка. Пъзелът започна да се подрежда, но все още липсваше една малка част. И един хубав летен ден тя се появи – една статия, която ме запали, звучеше твърде познато и в същото време различно. Това беше липсващата част, това показа интуицията ми и не сгреши! Едва дочаках броя на модното списание да се появи на пазара заедно с книгата.

Прочетох я веднага на един дъх. Започнах всеки ден да мисля за нея, за практиките, за резултатите. Отново и отново препрочитах определени пасажи и страници, но все още липсваше нещо – и това беше практическия семинар. Записах се веднага, нямах търпение, знаех че точно това ще отговори на всички мои въпроси, ще ми посочи вярната посока, ще открия пътя.

Трудно мога да опиша с думи преживяното, но го препоръчвам горещо.

Мястото, хората, природата, средата, вибрациите във въздуха – забравяш къде си, забравяш за времето, за проблеми и телефони. След три дни на това райско място с толкова различни хора, но обединени от една обща цел, успеха е гарантиран! И повярвайте ми това ми се случва за пръв път – не исках да си тръгна, не исках да разваля магията, исках да запазя липсващата част от пъзела!

Върнах се, но продължих по пътя който търсих – да откривам себе си!

WISHPIN e моят начин да открия себе си, може би е и твоя!