InSighting Вътрешни пътувания наистина надмина очакванията ми

Евдокия Ташкова – участник в InSighting Вътрешни пътувания

Бях на първите три модула по хипноза, които се проведоха през 2013 г., и още тогава се записах за участие на Вътрешни пътувания. Очакваше се да бъде нещо тотално различно, ново, прехвърлящо всякакви граници на познатото. Чудех се какво ли толкова може да бъде, тъй като и без това модулите по хипноза, особено третия беше изключително разтърсващ и трансформиращ за мен. И разбира се…целият отзив »


Вътрешни пътувания е едно разтърсващо преживяване

Розария – участник в InSighting Вътрешни пътувания

Мога да кажа, че “Вътрешни пътувания“ е едно разтърсващо преживяване, което не само трансформира личността и изцелява, а и неизменно променя цялостното ни възприятие за…целият отзив »


InSighting Вътрешни пътувания са необичайно преживяване

д-р Бойко Стоименов – участник в InSighting Вътрешни пътувания

Преди седмица се завърнах от необичайно пътешествие. Петдневен семинар InSighting Вътрешни пътувания. Пътешествия в Мултиверсума на съзнанието, „предопределени да променят…целият отзив »


Вътрешните пътувания бяха едно неописуемо и трансформиращо преживяване

Петромир Кънев – участник в Insighting Вътрешни пътувания

Всичко което се случва в InSighting отговаря на моето светоусещане и разбиране за Вселената. Това мое предчувствие беше потвърдено и от разказа на хора, участвали в трети модул по хипноза…целият отзив »


Вътрешните пътувания са докосване до най-скритите кътчета на душата

Катрин Алфандари – участник в InSighting Вътрешни пътувания

Повече от година и половина посещавам InSighting Центърa. Различните техниките за промяна на състоянието на съзнанието, които са необичаен и своеобразен път към себепознание се превърнаха в неизменна част от живота ми – интезивно дишане, релакс зона, семинари, медитативна зона. Убедена съм… целият отзив »


Придобих много по-голямо разбиране за живота

Кирил Петров – участник в InSighting Вътрешни пътувания

След преживяване на кратко Вътрешно пътуване водено от д-р Димитър Тенчев по време на един сеанс, в мен остана дълбоко усещане за мощния трансформиращ и терапевтичен заряд на тази… целият отзив »


Вътрешното пътуване може да донесе неизмерими ползи

Станислав Величков – участник в InSighting Вътрешни пътувания

Поради споделен интерес към хипнозата с приятел изпитвахме различни хипнотични техники, докато той не ми направи техника, която след това сподели, че се нарича вътрешно пътуване, което ме вдъхнови да посетя този уникален семинар. Насочих се към InSighting Център поради предишни посещение на други събития в Центъра. Не съм чувал на друго място да се провежда семинар по вътрешни пътувания… целият отзив »


Вътрешните пътувания са оригинален и мощен метод

Чиста случайност ни провокира със съпруга ми да се присъединим към инсайтърското общество! Никога не сме се интересували от наличие или отсъствие на подобен род събития в България… целият отзив »

Анна - участник в InSighting Вътрешни пътувания

Семинарът отговори на вътрешните ми търсения

Интересът ми към InSighting и Вътрешните пътувания бе провокиран по време на участия в други събития на Insighting Център и по точно…целият отзив »

Калин Русев - участник в InSighting Вътрешни пътувания