Започва като всяка приказка. Но когато затвориш последната страница, знаеш, че без колебание ще трябва да си избереш роля в нея и сам да напишеш своя happy end или по-скоро да поставиш ново начало. Успехът е навик, точно както неуспехът. Виждате ли в огледалото човека, който искате да бъдете? Държите ли в ръцете нещата, за които сърцето ви копнее?

Днес живеем според правилата, които някой друг е написал, губим себе си и сетивата си в търсене на “правилните” неща, вместо онези, които истински желаем. За да превърнем тези желания в реалност ни е нужна смелостта да мечтаем и да признаем пред себе си какви всъщност са те. Философското познание в Wishpin е плод на уникално преплитане на научни доказателства, древни знания, реален опит и конкретни указания (“Алгоритъмът на успеха”) как да открием това, което всички търсим – щастието. То е различно за всички ни, но начинът да го намерим – общ. Wishpin е урок по личностно израстване, който ни разкрива как да преодолеем страховете си и да реализираме мечтите на сърцето си. Урок, разказан увлекателно, с фабулата на роман за пътя на двама приятели с твърде много въпроси в душите си. Ще я “поемеш” на един дъх, като лекарство срещу несигурност, безпътие и депресия. Но лекарство с вкуса и аромата на изискан коктейл. Wishpin може да се превърне в твоята житейска философия. Да те поведе по пътя на голямото приключение за откриване на вътрешния ти АЗ. И ще те научи как да забодеш своето желание във Вселената на изобилието, което ще се прояви в живота ти…

Как WISHPIN промени живота ми или как WISHPIN променя живота ми, краткият отговор е неусетно, като в приказка.

Сп. “Жената днес”

Wishpin е книгата, която наистина работи. Тя променя живота!

Христо Мутафчиев, актьор

Това е книга за хората, които стъпка по стъпка откриват истината за света, в който живеят и преоткриват живота си. Има много книги от този род, но тази е различна!

http://love-aholic.com/2010/03/win-book-wishpin/

Благодаря, за тази малка частичка мъдрост и житейска истина.

http://www.jenite.net/2010/03/wishpin.html
Сайтът на Една Жена

В Wishpin се описва метод, по който можеш да постигнеш абсолютно всичко, което желаеш. Философията на книгата е в основата на всички модерни вярвания — първо трябва да промениш себе си, своя светоглед и вяра, след това съдбата ще “работи” за теб. Аз го изпитах. О, да, аз го изпитах!

сп. “Хай клуб”

Wishpin показва на хората как да осъществят мечтите си.

Кирил Михов, актьор

Wishpin не е за всеки. Изисква повече време за размисъл и разбиране, трябва да вникнеш в нея и съответно да я приложиш в реалния живот. Нещата, които носят радост в живота ми.

http://havefun.blog.bg/zabavlenie/2014/11/25/neshtata-koito-nosiat-radost-v-jivota-mi.1316958

Познанието, съдържащо се в Wishpin, е плод на уникално преплитане на древни учения, научни доказателства, реален опит и конкретни указания как да открием щастието.
Wishpin е урок по личностно израстване, разказан увлекателно, с фабулата на роман за пътя на двама приятели, търсещи своето истинско “Аз”.

Сп. ELLЕ

разлисти книгата

В момента книгата не е налична.