Дълго време д-р Тенчев експериментира в стотиците си лични сесии и последващите семинари с различни ритми и модели на Интензивното дишане. Така се изчисти и кристализира като алхимичния цинобър InSighting Интегралното дишане.

Специфичното в сесията по InSighting Интегрално дишане е, че се съчетават специални последователно задаващи се дихателни модели. Всички те са различни и допълвайки се, създават безупречна формула за освобождаване на стреса, небалансираните емоции и генерализираната тревожност. Ефективността им се простира далеч от физическото изцеление. Те са катализатор на процеса на промяна, личностна трансформация и път към цялостност.

Смяната на ритъма на дишане внася ентропия и хаос в несъзнаваното, а именно докосването до реда от по-висш порядък и променените състояния на съзнанието пренареждат реалността по необясним и магичен начин, водещ към обновление и себепознание.

Колективната групова енергия дава мощен тласък и заряд на участниците поотделно и ги свързва на несъзнавано ниво. Специално, подбраната в реално време музика, правят дишането неповторимо преживяване.

Основните етапи на интегралното дишане са:

  • Освобождаване място в несъзнаваното от натрупани психоемоционални травми и блокажи
  • Повишаване осъзнатостта и вътрешната наблюдателност
  • Генериране на личностна сила
  • Свързване с намерението чрез BI дишане
  • Релаксация
  • Най-важният акцент на InSighting Интегралното дишане е да пренесем придобитата осъзнатост, интегрирайки я в ежедневието и тя да стане мост на дълбоки личностни трансформации.

InSighting Интегралното дишане е път към цялостност.

Прочети още:

InSighting Интензивно дишане

InSighting хАОс Дишане