Книга за късмета? Повече. Самият късмет!

Твърди корици, луксозна хартия, авторски дизайн с разЛичен почерк, цветни илюстрации с оригинални японски суми-е картини — Дао на късмета е едно бижу, което искаш да вземеш още в мига, в който го видиш.

Книгата е шедьовър като дизайн, няма спор. Но това не е всичко. Когато я разгърнеш, разбираш, че прелистваш не просто Платинените страници (новата серия на InSighting) на една необикновена книга, а се докосваш до платинено съдържание, което е грабващо, леко и радостно като стил и същевременно — дълбоко и каращо те да се връщаш към всеки ред и афоризъм— отново и отново — като послание.

Дао на късмета е една необикновена книга. Също както и късмета, който е необикновена същност сам по себе си. Когато затвориш последната страница и се вгледаш в харизматичната червена корица, разбираш, че си свидетел не само на срещата на две необикновени същности — Дао-то и Късмета, а че в ръцете си държиш самия Късмет.

Форматът позволява книгата удобно да се настани в едната ти ръка, да украси дома ти като носител на късмета или да се помести в чантата ти без да заема място в нея, като наръчник за късмет или неразделен талисман. Късметът Е! И може да го поставиш там, където искаш да се прояви той в живота ти.

към книгата

Книгата, която реализира мечтите ти!

На 14.10.2007 се роди на бял свят Wishpin – Алгоритъмът на успеха.

Без PR, без реклами, без оповестяването кой е авторът ѝ, без претенциите да бъде писана за бестселър, Wishpin се пресътворява като митичната Жар птица в нови и нови издания, каца в ръцете на хиляди читатели, стопля душите им с увлекателната си фабула и им нашепва тайната на Алгоритъма към сбъдване на съкровените за сърцето им и изплъзващите се в живота им красиви мечти. Wishpin се оказва една непреходна книга. Това е третото ѝ подобрено издание на връх десетият ѝ юбилей.

към книгата