InSighting Център за психотерапия и автентична духовност

Случвало ли ви се е да попаднете някъде – най-често случайно и по-рядко преднамерено и да не искате да си тръгвате от това място?

InSighting Център е такова място!

Сякаш започвате да вибрирате на честотата на отворилата се Временна Автономна Зона, която е променила фината настройка на моментното ви състояние. Изпитвате релакс, мир, себедостатъчност, безпричинна радост, необясним вътрешен баланс и тиха хармония. Грижите, свързани с бремето на миналото или тревожното очакване на необозримото бъдеще сякаш са останали някъде извън Зоната на свободата да си себе си. Спонтанно и естествено сте се потопили в богатата, емоционално наситена палитра от цветове на настоящето и то се възпроизвежда – ново и различно – във всеки идващ миг. Социалните маски, с които се защитавате от “другите” или ви обезпечават приемане от тях, падат от само себе си като ненужен багаж, който сте мъкнали през декадите на житейския си път.

В Зоната на свободата се отваря пространство, където цари рядко срещано явление – да се устремиш навътре в себе си и да се почувстваш цялостен и заинтригуван от собствената си компания. Ето защо дори несъзнателно започвате да отлагате момента, когато трябва да напуснете оазиса, където просто се чувствате добре. Колко пъти напоследък сте изживявали подобна безметежност?

InSighting Център ви осигурява времето, където да изпитвате това състояние – отново и отново!

Почти всеки път след събирания на групите за медитация, след провеждани тренинги по хипноза и семинари по дишане, участниците остават още време в InSighting Център, слели в едно временната автономна зона, своята разЛичност, разЛичностите на водещия и останалите участници в една хармонична цялостност.

InSighting Център реализира концепцията на Автономната Зона, окуражаваща разЛичност-та и разтваряща дверите на възприятието към свободата.

В това отношение той напълно се отличава от неуютните зали, в които често се провеждат групови събирания или от преправените (често и непреправени) в терапевтични кабинети жилищни апартаменти. Уютният дизайн, интериорните решения, функционалната обособеност на различните помещения, шумоизолацията и системите за озвучаване, съответстващи на най-добрите за момента световни стандарти, превърнаха  InSighting Център в Автономна Зона като: Мястото за среща с разЛичност-та си; Времето – за себе си; Пространството за свобода да правиш само и единствено нещата, които искаш.