Първото възнамеряване, което направих (по време на семинара) се осъществи

parvoto-vaznamerjavane-koeto-napravih-po-vreme-na-seminara-se-osashtestvi1
Невелина Петрова: 

Решението ми да участвам в семинара бе съвсем спонтанно.Честно казано не съм го търсила… Приятелят ми предложи да отидем заедно. Темата ми се стори любопитна, хареса ми мястото, на което щеше да се проведе семинара и реших да се запиша. Това обещаваше да бъде един по-различен и интересен уикенд на приятно място.

Оказа се, че атмосферата беше много приятна. Бяхме около 30 непознати души, но въпреки това се получи добре. Семинарът протече в приятелска и спокойна атмосфера, в която не се притесняваш да споделиш мислите и въпросите си. Хотелът и местността също са много приятни. Накрая пускането на горящите фенери с написани на тях желания беше страхотна изненада от организаторите. Получи се много магическо, за което им благодаря.

Въпреки, че съм човек, който умее да мечтае и вярва, че мечтите се сбъдват, у мен настъпи промяна след семинара.

Вече зная, че всичко може да стане много по-лесно, отколкото съм смятала досега.

Освен това от моя ум отпаднаха много желания, защото Intending ми даде възможност да разгранича истинските и стойностни желания и мечти от тези, за които не си струва да си губиш времето.

Бих участвала отново в WISHPIN семинара и продължавам да участвам в семинарите, които се провеждат веднъж месечно, защото метода е ефективен; защото променя мирогледа; защото възнамеряванията, които правим с групата по време на семинарите са много по-глобални, значими и далеч от простичките ежедневни желания.

Първото възнамеряване, което направих (по време на семинара) се осъществи в рамките на 1 седмица.