Нашите желания са огледало на нашите нужди и на самите нас

nashite-jelanija-sa-ogledalo-na-nashite-nujdi-i-na-samite-nas1

Алина Дереджиян:

Моя позната ми разказа съвсем бегло за InSigthing. Без особено много увертюри се снабдих с WISHPIN. Прочетох я на един дъх, въпреки че ми бяха казали „да не се притеснявам, ако ми върви трудно книгата“. Наложи се да започна да я чета отново, за да си наместя значението на „всички пинове“ :). Хареса ми! Даже ми хареса много!

Записах се на семинара, защото през последните две години изгарям от желанието да опознавам себе си.

Нашите желания * Възнамерявания * са огледало на нашите нужди и на самите нас.
От момента, в който излязох от магистралата и тръгнах по неасфалтирания тесен път към селището ме обзе едно странно, топло и забулено в една мистична неяснота приятно усещане. Мисля че подобно чувство имах и на моменти, когато четях книгата. Странен беше за мен факта, че тръгнах без дори да знам къде отивам и най-малкото с кого ще прекарам тези три дни. Аз съм много педантична даже съм леко странна относно тези неща. Последните години не съм ходила никъде с чужди хора. Камо ли да споделя хотелска стая с някого когото не познавам. Нищо не беше случайно.

Атмосферата беше страхотна. Лекциите бяха безкрайно полезни за мен. Не подценявам в никакъв случай практиките. Няма да забравя никога нощта около огъня и прекрасната гледка на скалите, обградили небето обсипано с безброй звезди и нашите красиви фенери отнасящи Възнамеряванията ни.

Семинарът промени за сетен път редица представи, които съм си била наложила или някой ми е казал, че еди кое си нещо може да се случи само по този начин, защото така е правилно.

Харесват ми всички промени, които настъпват с мен след всеки семинар по дишане или WISHPINсеминар. Харесвам начина, по който се възприемам, както и начина, по който възприемам всичко, което се случва около мен и свързано с мен и моите близки. Харесвам това, че най-накрая разбрах, че и аз съм нормално човешко същество, което има право да иска и да получава. Харесва ми да се харесвам и да се обичам.
Бих участвала отново на Intending семинар. Защо ли?

Колкото повече пиеш, толкова повече ожадняваш!