WISHPIN създава възможности и да се прокара път там, където няма

wishpin-sazdava-vazmojnosti-i-da-se-prokara-pat-tam-kadeto-njama1
Петър Станчев: 

Посещавам InSighting от повече от година и харесвам провежданите мероприятия заради това, че представляват различно преживяване, което всеки път е лично за всеки от участниците. За семинара по Intending научих чрез e-mail, който дойде точно навреме в ден, когато бях на работа – отегчен от рутината на делниците. Стана ми интересно и много се зарадвах, че семинарът ще е извън София, защото до този момент не бях присъствал на такъв.

Бях прочел и WISHPIN, което още повече ме заинтригува и исках да науча повече за метода и да видя как на практика се възнамерява.

Мястото беше много приятно еко селище и обстановката беше истински отпускаща и неангажираща, въпреки че имаше пълна програма с лекции и практически занимания през цялото време. Топлото време и красива природа бяха приятелска среда за провеждане на семинара и прекарване на пълноценен weekend извън градските условия.

Семинарът провокира промяна в моето светоусещане и светореагиране и това стана неусетно във времето.

Промяната е осъзнаването, че реално могат да се създадат възможности и да се прокара път там където няма, което освобождава от предварително зададения план за изживяване на живота и прави човек по-свободен.

При възможност бих участвал пак заради приятното изживяване и начина на преподаване, който е уникален и различен в InSighting, каращ човек сам да търси своята реализация в света.