Вътрешните пътувания са докосване до най-скритите кътчета на душата

Катрин – участник в InSighting Вътрешни пътувания

Повече от година и половина посещавам InSighting центърa. Различните техниките за промяна на състоянието на съзнанието, които са необичаен и своеобразен път към себепознание се превърнаха в неизменна част от живота ми – Интезивно дишане, релакс зона, семинари, Медитативна зона. Убедена съм в мощния ефект на InSighting практиките върху мирогледа и качеството ми на живот. Със сигурност не съществува подобно място, което да съчетава мигновеното усещане за спокойствие и цялостност и същевременно да провокира постоянния стремеж и търсене на новото, различното, уникалното. За мен, въпросът след тази година и половина е не как се е променил животът ми, а живяла ли съм изобщо преди това.

Семинарът InSighting Вътрешни пътувания беше естествено и дългоочаквано продължение на трите модула по хипноза и хипнотерапия, в които участвах през 2013. Пет дни, за които само мога да бъда благодарна на себе си, че съм успяла да си подаря; пет дни, през които „всичко е ок“. Само пет дни, които ще ме заредят за пет месеца, ако съм успяла да разбера как да поема пътя си и да продължа в правилната за мен посока.

Вътрешните пътувания, на които другите участници и аз станахме свидетели и които предприехме бяха едно докосване до най-скритите кътчета на душата. Пътувания, които не ни изморяваха, не ни дотягаха и не ни натоварваха, а ни водеха на „местата“, от които не искаме да се връщаме, места които са ни истински близки, които вибрират на нашата честота.

Моето лично послание от последното ми вътрешно пътешествие – послание, в което виждам изключителен смисъл не само за самата себе си и което искам да използвам за завършек е:
Вътрешният Пътешественик е човек, за когото силата е в движението, а спокойствието е в промяната.