Семинарът провокира началото на една много дълбока промяна в начина ни на живот

seminarat-provokira-nachaloto-na-edna-mnogo-dalboka-promjana-v-nachina-na-jivot2

Ваня и Николай Васеви: 

И двамата със съпруга ми сме фенове на InSighting философията и сме посещавали различни семинари в InSighting Центъра. Лекциите на д-р Тенчев са изключително вдъхновяващи, а практиките са това, което кара нещата да се случват реално. Пропуснах големия, летен семинар и много съжалявах, защото имах желание да опитам.

Когато разбрах за предстоящия WISHPIN семинар, през октомври го почувствах, като специален подарък, изпратен лично за мен.

Такива подаръци трябва да приемаме без колебание и с широко отворено сърце. Реших , че трябва да участвам, а в последствие и съпругът ми също се записа. Що се отнася до атмосферата, в която се проведе семинара, то мога да кажа, че тя бе едновременно релаксираща и интензивно наситена с емоционални преживявания. Всички семинари, провеждани от д-р Тенчев са като „ритник в задника“, който те насочва в правилната посока.

Този семинар беше изключително трансформиращ и освобождаващ и за двама ни. Семинарът провокира началото на една много дълбока промяна в начина на живот на цялото ни семейство и в ценностната ни система. Сякаш отвори сетивата ни към истинското, към важното, към нас самите.

Бихме участвали отново и очакваме следващия подобен семинар, защото е нещо РАЗЛИЧНО и ИСТИНСКО!

Защото е магическо и необикновено преживяване!

Защото за нас е път към свободния избор, без ограничения!