Придобих много по-голямо разбиране за живота

Кирил Петров – участник в InSighting Вътрешни пътувания

След преживяване на кратко Вътрешно пътуване водено от д-р Димитър Тенчев по време на един сеанс, в мен остана дълбоко усещане за мощния трансформиращ и терапевтичен заряд на тази преживелищна практика!

В живота ми бяха настъпили поредица от разочарования, които провокираха все по – силна депресия в мен. Достигнах момент в който състоянието ми беше нетърпимо, а убеждението ми че това е нормално и ще се справя сам или с помощта на родителите ми в един момент рухна. Тогава реших да потърся психилогична помощ, а най-лесния начин за това беше да го направя в интернет. След кратко проучване попаднах на психолог, който беше част от екипа на InSighting Център. Не знаех нищо за InSighting Център, както и какво се случва в него. Не след дълго, по време на един сеанс като част от моята терапия, психолога ми предложи да посетя двудневния семинар по InSighting Интензивно дишане. След преживяното по време на двудневния семинар открих това което дълго търсех в моя живот, но не го намирах– пътя към себе си, а InSighting Център даваше ключа как да го направиш!
Не съм чувал за провеждане на подобен семинар в България до този момент!

След преживяване на вътрешни пътешествия моите възприятия и нагласа към света придобиха дълбочина, която става все по-осезаема и голяма с течение на времето

Това се съпровожда с по-висока концентрация, търпение, присъствие в настоящето. Генерирайки такива качества това пряко се отразява върху начина по който се случват нещата в живота ми. Придобих много по-голямо разбиране за живота на този свят и най-вече вътрешно познание, което е в дълбока връзка с външния свят. Несъмнено практикуването на вътрешни пътувания обогатява личността в невъобразима дълбочина!

ВЪТРЕШНИЯТ ПЪТЕШЕСТВЕНИК е човек, който…. е стъпил на пътя към свободата и единствените препятствия и граници в това приключение са тези, които неговият ум създава.