InSighting Вътрешни пътувания са необичайно преживяване

д-р Стоименов – участник в InSighting Вътрешни пътувания

Преди седмица се завърнах от необичайно пътешествие. Петдневен семинар InSighting Вътрешни пътувания. Пътешествия в Мултиверсума на съзнанието, „предопределени да променят концепцията ни за това кои сме и на къде вървим, за Вселената – нейната същност и устройство, да ни накарат да преосмислим кое е /без/ценното в битието ни“
Намерих отговори на въпроси, които днес търсят много хора, осъзнали, че не искат да се изгубят в мъглата на духовната заблуда и безпътица.
Като безупречни професионалисти и добри модератори, д-р Димитър Тенчев и екипа на InSighting Център предоставя всички необходими средства и знания за осъществяване на това приключение за духовни пътешественици и търсачи в странстванията на Неoсъзнаваното.

А когато пътешествието започне разбираш, че си намерил мястото, което си търсил отдавна

Пространството, където времето отключва невидима врата, за да прекрачиш прага и тръгнеш по пътя на безброй пътешественици към върховете на себепознанието и истинската свобода, доближаващи ни до Звездите … и отвъд тях.
И като в един приказен свят изведнъж осъзнаваш, че вълшебства съществуват и можеш да се докоснеш до тях.

Някъде там, в необятния Космос, на една Синя планета, в една страна, в един град, има място наречено InSighting Център, което е отправна точка и Пътеводна звезда за Духовни пътешественици по Пътя им към Дома.
Посетете го ще се срещнете с невероятни хора!
А вероятно ….. и със самите Вас!
Допишете вашата приказка сами!