InSighting вътрешни пътувания наистина надмина очакванията ми

Евдокия Ташкова – участник в InSighting Вътрешни пътувания

Бях на първите три модула по хипноза, които се проведоха през 2013 г., и още тогава се записах за участие на Вътрешни пътувания.
Очакваше се да бъде нещо тотално различно, ново, прехвърлящо всякакви граници на познатото.
Чудех се какво ли толкова може да бъде, тъй като и без това модулите по хипноза, особено третия беше изключително разтърсващ и трансформиращ за мен. И разбира се, с нетърпение започнах да очаквам настъпването на това още и още по-многообещаващо събитие.
Първият ми интерес към InSighting беше свързан с концепцията и възможностите за личностно и духовно израстване, които предлагаше.
Личните ми търсения вече бяха тръгнали в тази посока на развитие, и чрез моя колежка от работата разбрах за Интензивното дишане. Това беше и първото нещо, което посетих, и това отключи неподозиращ за мен дълбок потенциал и стремеж за още и още практики, чрез които заключените врати започваха да се отварят в мен.
Понякога стремглаво, понякога спираха, тъй като губех ключа, докато не започнах да осъзнавам, че в мен се е появила една малка точица на Баланс, от която всъщност започнах да изграждам отново себе си и най-вече свързването ми с вътрешното ми аз.
В България се предлагат и отварят всякакви центрове с най-различни дейности, които обещават избавление от тревогите, баланс, спокойствие, хармония на ума и тялото. Всичко това, и още нещо, аз откривах чрез InSighting Център. Казвам още нещо, защото не всичко е лекичко и приятничко, напротив, бих казала, че предизвикателствата са доста сериозни и не един и двама се отказваха от предоставената възможност за промяна.
Така се озовах на Вътрешните пътувания. За мен беше изненада въобще, че се провеждат курсове по хипноза, без да се изисква някаква професионална или учебна квалификация или практика като лекар, психолог или нещо такова. Оказа се, че е въпрос на личното ти желание. Разбрах, че това е и начин за промяна, психологическо, умствено и физическо лекуване за всеки от участниците. Убедена съм, че хипнозата и Вътрешните пътувания нямат аналог в България.
Просто няма как да има две или повече от нещо такова, каквото е в InSighting.