Дойдох при доктор Тенчев в изключително тежък момент от живота ми. След поредната разочароваща краткотрайна връзка, завършила неуспешно, вече не знаех какво се случва и какво правя погрешно. Намерих кабинета по Интернет „случайно“, но всъщност вече знам, че не е било случайност. Комбинацията от класическа психотерапия и хипнотични сеанси, които приложи Митко (с който и до днес сме приятели) наистина започнаха да дават резултати. Впоследствие започнах да посещавам и Инсайтинг семинарите по интензивно дишане, които допълваха терапията на по-непосредствено, по-дълбоко ниво в подсъзнанието. В крайна сметка, без да мога точно да опиша стъпка по стъпка какво точно е станало, се оказа че съм извървял значителен път към себе си и към чувството на щастие и хармония. Усещам го по преживяванията си, по увереността в житейските си решения, по отношението на другите към мен и по начина, по който се промени живота ми.

В момента имам сериозна връзка с прекрасна жена и се наслаждавам на тази връзка защото в нея има много обич, а няма компромиси с истински важните неща. Това е и всъщност голямата промяна за мен – преоткривайки себе си, осъзнах кристално ясно кои са ИСТИНСКИ ВАЖНИТЕ неща в живота ми и това познание е прекрасно и безкрайно освобождаващо! Пожелавам това на всеки, който сам пожелае да е щастлив.

Едва ли ще е пресилено, ако кажа, че д-р Тенчев беше не просто инициатор, а направо катализатор за тази промяна. С течение на времето аз се научих да оценявам методите му на работа и неговата изключителна интуиция. Чест му прави, че той бяга от рутината, подхожда индивидуално към всеки и често изисква повече и от себе си, и от пациента защото усеща, че двамата са на прав път. Неговото верую е успешния резултат от терапията, а не бройката „навъртяни“ часове, които той и без това сам е ограничил. Ето защо с чиста съвест препоръчвам кабинета на д-р Тенчев на всеки, който иска да промени живота си към по-добро. При Митко вие сте в отлични ръце а… останалото зависи от вас!

Петър Т.