InSighting Unique

ПАЛЕО 2

ПРЕДИДАСИ

                   ПРЕДУГАЖДАНЕ

       АНТИВЯРА

               ЛЕКОТВОРЕНЕ

               ЕЛЕГАНТНОСТ

                         ОСТОЙНОСТЯВАНЕ

Истинската версия на 

 Съм-без-аз

5 спокойни вечери в понеделник 

5 златни практики/правила за всеки бъдещ миг от живота ти

5 сатсанга с Д. 

5 докосвания на/в/със Съмността

от 15 март 19:09

В InSighting Centre или по Skype

На живо или на видеоуроци

Избирашшш, ако си избран

Палео 2 — ПредиДаСи — Интро

И така… една година измина в Палео. Приятно съм изненадан, че толкова хора не само започнаха, но и продължиха да практикуват сериозно петте сакрални позиции на виталността, вътрешната сила и себедостатъчността. Цяла година, всеки ден — упорито, напук на болките от завръщащото се към фабричните си настройки тяло, на прищявките на егото (“я си легни с книжката и не се мъчи повече”), на непостоянството, станало водеща практика в “духовността на еснафа”. 

Да, Палео доказа, че има несъмнена практическа полза — здравословна, ментална, балансираща, ревитализираща. Но ежедневното постоянство ни разкри нещо много по-важно — че можем да практикуваме, заради самото практикуване, без задължително да търсим/виждаме келепира от него. По една причина — самата практика има вътрешноприсъща стойност, която ни връща не само здравото тяло, но ни показва, че разполагаме със здрав дух/душа/менталност, който винаги е бил там и е чакал да бъде преоткрит — някъде отвъд зоната на забиташкия ни комфорт.

Палео 2 — ПредиДаСи — Що Е То?

Тези, които обичат (намират смисъл и себеизраз в) това, което правим никога не задават въпроса “Ааааа… какво ще има на това събитие?”. По-скоро питат: “Кога ще бъде Палео 2”? Така че за тях няма нужда от обяснения. Те знаят от първо лице какво е InSighting, какво е качеството, чистотата и хранително-духовната стойност на всичко, което покълнва от почвата му. Затова този път ще пропусна обяснителния режим. 

Ще акцентирам само върху два бенефитни нюанса.

  1. Годината на Металния Плъх не беше хармонична в нито едно отношение — нито за света, нито за повечето хора, щъкащи по планетата Земя. Известен е лафът, че йероглифът, който обозначава “криза”, също носи и смисъла на “възможност”. Някак… от само себе си… доказахме едновременно-двусмисленото му значение на практика. През 2020 осъществихме Прелома, който търсихме, чакахме и изстрадахме през всичките тези години. Именно Палео 1 беше прагът, а Палео 2 вратата, отвъд които се оказа Съмността — най-истинското и освобождаващо Нещо, което ни се е случвало изобщо в животите ни. Сега отваряме вратата за теб!
  2. ПредиДаСи — дверите на възприятието към твоето Съм — 5 практики/правила, които можеш да прилагаш във всеки миг от ежедневието си. Да, да, има и практически бонустрак, озвучаващ “реалната ти реалност”. Практиките ще те направляват по непогрешим начин и в правилната себе-посока ПредиДаСи:

* Направил поредната повтаряема грешка от миналото… отново някъде в бъдещето.

* Взел необратимото решение, за което се разкъсваш от дихотомично-дилемни девиации.

* Тръгнал в нова, различна посока, докато ти треперят мартинките от шубе (да бъде или да не бъде).

* Останал като парализирана муха в паяжината на изпиващата те рутина.

* Открил наистина кой-си-всъщност, ще съзреш двери с инкрустрирани 5 златни (не)практики. Дверите, водещи право в Съмността. 

А засега… достатъчно е — някак от само себе си — да споменем:

Палео 2 стартира на 15 март 19:09 — с разпукването на пролетта — в Съмността, отвъд съня. 

Палео 2 — ПредиДаСи— Акценти, инфо, дивиденти

  • Не е необходимо да си преминал през Палео 1 модула, за да си пълноправен участник в ПредиДаСи. Палео 2 не е ъпгрейд на предшественика си и не е необходим предварителен опит. Общото между Палео 1&2? Корените, Началата, Автентичното, Здравото, Доброто, Хармоничното, Потенциалът, Древно-оригиналното, които носиш в себе си. Ти си на едно дихание разстояние… от това, което мислиш, че си.  
  • На живо (някои от срещите) или онлайн.
  • Ако не може да участваш в някои от дните или през целия модул, ще има задочен онлайн видео курс (сякашшш си бил… на живо).
  • Палео — Вече Си! 

Краен срок за записване — 12 март 2020

 

За допълнителна информация и записване:

InSighting Centre

+359 89 8819910

[email protected]

д-р Димитър Тенчев

д-р Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting център
Призвание: Семинар лидер
Професия: Психотерапевт
Известен още с: Основател на InSighting, пионер в преживелищната психотерапия, неортодоксален писател
Поле на дейност: Променените състояния на съзнанието, трансперсоналните опитности, надличностните пикови преживявания
Страст: Свободата и писането
Изповядва: Философията на разЛичността
Мечта: Уей У Уей
Още за психотерапевта