INSIGHTING®  СЪБИТИЕТО 2017 ИДВА…

ДВАНАЙСЕТИЯТ ГОЛЯМ СЕМИНАР

ДАО НА КЪСМЕТА

РИТРИЙТ, ПОСВЕТЕН НА ТЕБ, КЪСМЕТА И АВТОНОМНАТА ЗОНА, КОЯТО ВИ СВЪРЗВА В ЕДНО

(САМО ЗА ПИЧОВЕ!)

22 – 30 ЮЛИ

ГОДИНАТА НА ОГНЕНИЯ ПЕТЕЛ 

ЛЕЖЕРЕН INSIGHTING® РИТРИЙТ

Под ръководството на основателя на InSighting® — д-р Димитър Тенчев

На китно и уединено място в Стара планина
(без драма и изроди! 🙂 )

Защо късметът толкова рядко се среща? Сякаш нещо му пречи да се прояви. Според него се среща достатъчно за нашите способности. Ако промениш настройката си, ще промениш и честотата на късмет. “Дао на Късмета”

Дао на късмета — 8 ключови моменти за един невероятен 8 дневен Голям семинар, в който ще се проявят 8 късмета за всеки 1 участник (прочети ги, ще ти харесат, всеки обича късмета):

*Пичоландия — Автономна зона на свободата, която се (само)проявява на всеки Голям семинар. Тя се създава от и за пичове (бил ли си в Пичоландия? Този път имаш шанса за достъп без виза, разбира се… ако си пич :)). Пичоландия е зоната, свободна от драма и изроди. Cool, eh!

Късметът Е! Някак животът е много по-лек и реален с късмета. “Дао на Късмета”.

*Късметът — необясним фактор във вселената, който идва и/или си отива по необясним начин. Наличието му в живота ти те прави лек, релаксиран, спокоен, лежерен, безметежен и… по-пич отвсякога. На късмета е посветено изцяло тазгодишното InSighting Събитие. Затова не се съмняваме, че и самият късмет ще го удостои с вниманието си.

Случването е плод единствено и само на късмета. Затова и толкова малко неща наистина се случват, а повечето просто стават. “Дао на Късмета”.

*Дао на късмета — много неща. Новата книга на Димитър, написана точно за два дни; философията (без излишно философстване) на късмета; Да-О или практичната теория за безкрайния късмет; усещане за необяснима лекота и преживяване на безпричинна радост (леко нетипично за един InSighting ритрийт), които са задължителните подправки за п(р)оявата на късмета в автономната зона и в живота ти.

Спирането на действието изключва бягството и борбата. Двете водят в различни — все неправилни посоки. Но има нещо някъде между тях. То се нарича късмет. “Дао на Късмета”

*Практики на късмета — не са точно практиките, които познаваш от досегашните формати. Фриволната атмосфера и уникалната концепция на Събитието, превъплъщаваща се в него, предизвикват специфично състояние на съзнанието, настройка на психиката, усещане някъде дълбооооко в теб, упование отвъд вярата ти, облягане на късмета без страх, че ще паднеш, както се е случвало досега. Практиките на новия Голям семинар не са последователност от стъпки, а са едно цялостно състояние и преживяване на самия късмет.

Късметът се привлича от състояния, които са по-дълбоки и по-дълбоко от думите. “Дао на Късмета”.

*Ритрийтът — много различен от досегашните (и по-различен от всеки различен ритрийт преди него). Магичен, лежерен, спокоен, креативен, радостен, релаксиращ, пичовски. Автономната зона не развива постепенно и постъпателно идеята на темата на семинара (както е било досега). Самият Голям семинар Е! темата, разбирай късметът. Късметът се достига, без да бъде постиган. А както пише в “Дао на късмета” достигането не е тръгване, а постигането не е пристигане.

Късметът се намира на странни места, защото той самият е странно нещо. Знаеш ли, че има места на късмета? Но ако започнат да ги посещават много хора, те се профанизират като свещените места на пилигримите. “Дао на Късмета”.

*Храната — чиста, веганска, лека, приготвена в духа на фриволната импровизация, артистичната лекота и късметлийската чи, създаващи предпоставка за постоянни лежерно-готини моменти, които са примамка и за самия късмет.

“Ако има нещо тук, то люспа празна е от лук”. Не задържай погледа си задълго върху късмета, ще ти залюти на очите и повече няма да може да го виждаш. “Дао на Късмета”.

*Водещият — авторът на “Дао на късмета”, основателят на InSighting, оригиналът, от който се “учат” копи-пейстърите, лъжещи себе си и другите, че “измислят” нещо различно от поредния неуспешен InSighting клонинг. Тазгодишният семинар ще е лишен от лицемерите, подмазвачите, плагиатите и дребните душици, които години наред паразитираха от InSighting — идеи, енергия и идентичност. Това ще направи атмосферата на Събитието още по-чиста, по-автентична и по-пичовска отвсякога. И… обещанието на водещия — ще ти даде Дао-то на късмета.

Разпознаването на късмета не е дефинирането му, забелязването — не е наблюдаването му, преживяването му не е съпроводено с показност. Така се държи воденият от късмета. “Дао на Късмета”.

*Място, време, отстъпки, контакти и (ако има) други нещица от ординерния свят преди да прекрачиш прага към неординерния:

  • Мястото — Балкана, уютни къщи с ненатраплив лукс, омайна природа, уханни поляни за дишане, обезопасена автономна зона, в която няма да се появят натрапливи присъствия, нито ще бъде опорочена от некъсметлийски погледи на… ти-знаеш-кои.
Късметът те поставя в точното време на точното място. Но повечето хора не могат да го забележат. Те мислят, че са на обичайното място в тривиалното време. “Дао на Късмета”.
  • Времето — краят на юли, когато магията на лятото се среща с вълшебството InSighting. 22-30 юли, годината на Огнения Петел — времето за теб. И не се оправдавай, че нямаш време, защото значи, че нямаш време… за късмет. 🙂
Късметът няма дневен ред и има афинитет към пичовете без дневен ред. Затова хората с дисциплина, амбиция и цел често остават шокирани (ако) забележат при кого е отскочил късметът. “Дао на Късмета”.
  • Отстъпки: За всички записали се до 28.06.2017 и предплатили цялата сума за семинара, ще се възползват от 10% отстъпка за човек.
Щом късметът е при теб, той така или иначе е в погледа ти. Отклони погледа си в посоката, в която искаш да се прояви късметът. “Дао на Късмета”.

За контакти:

+359 884 878222
[email protected]
insighting.eu

Късметът може да се появи по време на драматични събития и да те извади от тях (не и ако го чакаш). Въпреки това той обича ведрото спокойствие, наподобяващо тихата късна утрин, в която си като хобит с чаша релаксиращ чай в ръка за късмет. “Дао на Късмета”.

InSighting. бъди разЛичност!

д-р Димитър Тенчев

д-р Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting център
Призвание: Семинар лидер
Професия: Психотерапевт
Известен още с: Основател на InSighting, пионер в преживелищната психотерапия, неортодоксален писател
Поле на дейност: Променените състояния на съзнанието, трансперсоналните опитности, надличностните пикови преживявания
Страст: Свободата и писането
Изповядва: Философията на разЛичността
Мечта: Shido Munan (В съвършения път пречки няма)
Още за психотерапевта