INSIGHTING UNIQUE

INSIGHTING RESET!

Посрещни на чисто

Годината на Земното куче

с медитация, транс, дишане и фънг шуй ритуал

Тридневен ритрийт от необичайности, които ще те изкарат от обичайността на живота ти

16-18 февруари 2018

Някъде… в планината

InSighting Reset — Концепцията

Посрещна ли, както подобава Новата година? Хапка, пийка, ски и веселба? Ех, живот ли е да го е…? Да, ама не! Все още си си в старата година и стария животец, а истинската (изчислена чрез формулите на най-древното астрологично изкуство) Нова година тепърва предстои. И началото й ще премине незабелязано покрай теб, както японски влак стрела прелита покрай селска гара.

Освен ако…

Китайската Нова година ще се случи точно на 16 февруари, когато започва тридневният ритрийт от необичайности — InSighting Reset, посветен на новото начало (и започването на живота ти на чисто), от което ще се предопредели водещата тема и събития в съдбата ти през годината на Земното Куче.

И така… какво е изведено от практиката през хилядолетията? По начина, по който посрещнеш в уречения час настъпващата Нова година и както изкараш първия й ден, това ще зададе темите, които ще доминират в битието ти през следващата година, както и ще генерира ритъма и динамиката от събитийности, с които ще те бележи тя от началото до края си. Ако си на обичайното си работно място и се гърчиш на тръстиката — ще превиваш гръб година напред; ако се мотаеш в някой МОЛ, тънейки в блажена тъпота и заразителна неосъзнатост — да бъдИ! — ще тъпееш (с останалите), както си му е реда по каналния ординерно-опейски ред; ако генерираш сапунени емоции и семпли драми — драмички ще има за тебе от сърце и през новата година не ще да ти е до хорце; а ако си в обичайната комфортна зона на депресивно-тревожния си синдром — ще ти се поднасят събития (или ще те лишат от такива), които ще подхранват и засилват това ти състояние на духа за година напред.

Ако обаче влезеш през портала на наближаващата година с медитация, дишане и фънг шуй ритуал, изчислен по сакрални формули от нашия китайски астролог и фънг шуй специалист — виж, тогата играта ще добие неочакван обрат и топката ще започне да се държи по начин, противоречащ на “естествените” физично-матрично-причинно-следствени, водещи до влудяващо зацикляне закони.  С други думи — животът ти неочаквано ще тръгне в различна от обичайността посока.

И така… InSighting Reset в едно изречение — истинско посрещане на една истинска Нова година с медитация, транс, дишане и фънг шуй ритуал — едно необичайно преживяване, което ще генерира код за една забележителна следваща година!

InSighting Reset — Темите и практиките

  • Изчистване на килера — медитации и практики за освобождаване пространство в съзнанието и дома ти от затлачващата енергия на всичко старо, което влачиш не само от последната година, а от миналото. Ключова дума — тоталност!
  • Посяване на жълъда — изключително важна тема за годината на Кучето е новото начало. Не само защото настъпва Новата година, а защото стихийната комбинация точно на тази година носи със себе си енергията на новите начала. Каквито начинания предприемеш (или не предприемеш), те ще структурират и предиспозират живота ти за години напред. Не посяваш домат, нито картоф, а дъб, череша или орех. Резултатите ще дойдат по-късно — както плодовете се раждат след като дървото порастне, — но те ще са устойчиви, дълготрайни и дълбоко удовлетворяващи те. Ключова дума — устойчивост!
  • Обръщане на палачинката — да, знам, писнало ти е от повтарянето на един омагьосан ден (и на една омагьосана година). Писнало ти е от напразни новогодишни обети и неслучващи се обещания. Време е — не утре, не догодина, не “дано”, не и “като стана на 50” — за действителна промяна! Днес! Време е да вземеш ултимативното решение палачинката на съдбата ти да се обърне от по-добрата й страна. Как ще стане това?! Със специалния фънг шуй ритуал на пасажа, посветен на свободата и изоболието като теми в живота ти за следващата година. Ключова дума — вървеж.
  • Отпускане в потока — годината на Земното Куче ще е година със силна духовна енергия. И тя ще подпомага тези, които посветят времето си, насочат фокуса на намерението си и тоталността на потенциала си на духовното, като основополагащ принцип в действията си и изборите през годината. Уникални медитативни практики, ексклузивни дихателни сесии, нови динамични енергетизации, кулминиращи в InSighting преломни моменти, — Истинското Ново Начало Е Факт. Ключова дума — Е!
  • Хапка-пийка — Нова година е все пак! 🙂 И е добре да я посрещнем с подобаващо изобилие от свежи плодове и зеленчуци, варива и ориз, чийто зърна ще множат изобилието до безкрай. А и къде без вкусно-полезни, многообразно-своеобразни, благоуханно-ароматни, пресни, топли, здравословни, подсилващи тялото и повдигащи духа InSighting гастро-медитативни преживявания. Ключова дума  — агапе ;).
  • InSighting aвтономната зона за три ще е отново факт— далеч от света, гмежта, реда, принудата, битовизмите и ординерността, сам сред свои. Ключова дума — споделеност.

InSighting Reset — Мястото

Китна, уютна, модерна, чиста вила, река, планина; само ние; не, не сме били там досега; на час магистрален път от София; ще останем до по-късно последния ден и няма да бързаме като Пепеляшки, така ще имаме още един пълноценен ден от практическа мистерия, магична неочакваност и споделена уедининост. Ех!

Максимален брой участници 

14!

Транспортът

С коли, по уговаряне. Има възможност и за достигане в близост до мястото с автобус.

Нещо, нещо? 

Топли дрехи, постелки за под, медитативни възглавници, спални чували, сгряващи напитки и ведро настроение на духа.

Краен срок за записване — 12 февруари. Броят на участниците е ограничен!

InSighting Reset — за записване и допълнителна информация

+359 884 878 222

[email protected]

До мястото на срещата от първия ден на новия ти живот!

InSighting. бъди разЛичност!

д-р Димитър Тенчев

д-р Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting център
Призвание: Семинар лидер
Професия: Психотерапевт
Известен още с: Основател на InSighting, пионер в преживелищната психотерапия, неортодоксален писател
Поле на дейност: Променените състояния на съзнанието, трансперсоналните опитности, надличностните пикови преживявания
Страст: Свободата и писането
Изповядва: Философията на разЛичността
Мечта: Уей У Уей
Още за психотерапевта