Преди две години направих паническа атака. Изживяването беше кошмарно – треска, прилошаване, пълно задушаване, дори за момент си помислих, че умирам. Дойде ми като гръм от ясно небе. Никога не съм си и помисляла, че може де ми се случи подобно нещо. Дори когато дойде доктора от бърза помощ и ми каза какво ми е, му заявих че нещо бърка. Както и да е, предписа ми хапчета. Отказах да ги пия. Направих втора криза, след това трета.  Видях, че няма да стане без успокоителни. Пих ги три месеца, горе-долу закрепих положението, но постоянно живеех със страха да не ми се случи това отново. Никъде не отивах без хапчетата си. Във всеки един момент  усещането, че поредната криза предстои не ме напускаше. В това състояние е трудно да водиш пълноценен живот.

Съвсем случайно докато бях на почивка в Гърция стана дума за паническите атаки и моя приятелка ми препоръча да отида при д-р Тенчев в InSighting центъра. Нямах намерение да го правя, но в един момент бях изправена пред дилемата да продължа да се мъча и да се боря сама да го преодолея, без успех до момента, защото не исках да пия хапчета или все пак да пробвам различния метод. Отидох при д- р Тенчев, без особени очаквания  и доста скептично настроена. След три сеанса и едно IBI дишане аз се оправих напълно. Беше невероятно. Край на кризите! Но това беше най-малкото, защото чрез преживелищната техника на  Интензивното дишане, което започнах да практикувам редовно започнах да разтоварвам дълго трупано напрежение, стрес, себепотискане и пренебрегването на желанията си пред това на другите.

Изчезнаха много от  страховете ми, които незнайно как се бяха настанили в живота ми с времето. Промени се и гледната ми точка за живота. Вече много по-спокойно и с усмивка гледам на нещата. Дори това ми помогна да започна да организирам и нещата в бизнеса ми по нов  и много по-креативен начин. Разбрах, че  съм направила първата от многото крачки към себе си…но съм щастлива, защото виждам Пътя. Пътят, който бях загубила!

Л.