НОВOTO UNIQUE  СЪБИТИЕ

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В INSIGHTING ЦЕНТЪР

INSIGHTING ULTRA!

InSighting ултрамаратон по дишане

Шестте InSighting дишания в рамките на 8 дни! 

Интензивно, Интегрално, Хаос, Хирон, Октара и Дракон (шестото дишане) — за истинските фенове!

16-24 ЯНУАРИ 2018

InSighting Ultra — Интро 

Знаете ли кой е двигателят на еволюцията и причината за доминирането на Homo sapiens спрямо далеч по-силни, бързи и големи видове, населяващи милата ни планета?!

Не, не е развитието на ръката и специфичните й умения. Това се случва по-късно в еволюционната времева линия.

Не е и развитието на интелекта и интелектуалните продукти, като копието с връх от кремък или iPhonе-a с метален корпус например ;).  Те ще се появят десетки хиляди години по-късно. 

Каква е тогава причината? Ще се изненадате.

Въздухът. 

Колкото е по-висш един вид, толкова е по-ефективно дишането му. И това е едно смайващо откритие на група американски биолози от последното десетилетие. Усъвършенстването на дихателната система и увеличаването на нейната ефективност и капацитет, е скритият двигател на еволюцията на видовете. Дишането е кислород. Кислодорът е енергия. Енергията е сила.

Короната на дихателната еволюция — Ти!

Оттук и (а)логичните отговори на въпроса защо InSighting Ultra.

  • Дишането не е просто механичен акт на поемане на въздух, който не забелязваш през по-голямата част от живота си. Дишането е еволюция — на вида, на индивида и да, на нещо, което може би до момента ти е убягвало — на съзнанието ти. Дишай и съзнанието ти ще направи мощна засилка и своя квантов скок към необозримото.  
  • Дишането е един неразвит и до голяма степен потиснат процес при повечето хора. Те дишат плитко, фрагментирано, неосъзнато и с досада. Какво ли ще стане ако започнеш да дишаш дълбоко, цялостно, осъзнато, с инспирация? А ако го направиш 6 пъти с 6 различни уникални дихателни модели само в рамките на 8 дни?!
  • Дишането е катарзис/пречистване/елиминиране. Всеки, който е бил дори на един InSighting семинар знае за какво става дума. Имаш нужда да елиминираш натрупаните  през годините гадости и то по-малко от месец преди настъпването на истинската (китайската) Нова година, нали? Направи го. 
  • Дишането е трансформация, открехване на нова врата, (съз)даване на шанс да рестартираш. Искаш ново начало? То не е в думите, нито в новогодишните обещанията, а е в теб и по-точно… в дишането ти.  
  • Дишането е състояние на свобода и най-върховната техника за индуциране на такова състояние. Искаш свобода? Дори и да не го осъзнаваш, душата ти я иска. Дух, дишане, душа — имат един общ корен в езика ни. 
  • “Дишането е ключът към разкриването на мистерията на живота” Лама Анагарика Говинда. И нека спрем до тук. 

InSighting Ultra — Защо точно през януари?

  • През януари преди много, много години в една далечна галактика, Димитър направи първото си Интензивно дишане. На следващия ден направи още едно, и още едно, и още едно и така до средата на март наброи над 60 дихателни сесии. Тогава се постави началото на InSighting и на Интензивното дишане  (въпреки че официалната дата е 2 април години по-късно), както и на маратонското дишане — нека да го отпразнуваме по подобаващ начин с шестте InSighting дишания с един празничен ултрамаратон. 
  • Януари е хубав месец за равносметка, изчистане и пренараждане, двайсетина дни преди 16 февруари, когато ще се изчисти и пренареди енергията на планетата и ще навлезнем в Новата година на Кучето. Най-ефективният метод за пренареждане и преразреждане? Позна. Дишането. 
  • Януари е пика на класическата зима. А зимата, както казват старите хора, само (в)зима и нищо не дава. Няма плодове по дърветата, нито зеленчуци в градината (не броим тези в парниците), няма цветя и цветове (а също и мухи) в природата. Но совите не са това, което са. Зимата е времето, през което почвата минава през фазата на своя угар, сиреч възвръща плодородието си и подготовя утробата си за нова, изобилна реколта. В момента е време за угар — за почвата на съзнанието ти. Угарът преди настъпването на годината на Земното Куче.  Дишането ще подхрани съзнанието ти и ще го подготви за истинска промяна и… за изобилна реколта. 

InSighting Ultra — Какви дишания и кога?

16 януари — VIP InSighting Интензивно дишане — да се върнем към Началото.

17 януари — VIP Интегрално дишане — Ел Класико — класическата комбинация Интензивно + Интегрално дишане.

19 януари — Хирон (Ключът) — четвъртото и може би най-специално дишане, провежано само веднъж в годината (и един път досега).

22 януари — Октара — съпроводено с музика с тибетски и кристални купи на живо, ще е по-незабравимо дори от миналия път. 

23 януари — Дракон!!! — ултракулминацията на ултрамаратона с новото InSighting дишане. А какво е то? Нека остане нашата ексклузивна изненада.

24 януари — VIP Хаос — Голям шлем или да завършим с Хаоса, най-обичаното дишане, което ще те синхронизира с порядъка от по-висшия ред през следващата година. 

И така…

  • Шест InSighting дишания
  • Шест приключения в несъзнаваното
  • Шест подаръка за душата ти
  • Шест откровения за духа ти
  • Шест незабравими мига от вечността и една стъпка към безкрая
  • Споделени между шестнайсет човека

InSighting Ultra — допълнителна информация

Кога — Всяко дишане на съответната дата от 19.16 ч.

Къде — InSighting Център

Формат — Ultrа! VIP за ултраманиаци

 

 

За допълнителна информация и записване:

InSighting Centre

+359 884 878 222

[email protected]

д-р Димитър Тенчев

д-р Димитър Тенчев

Психотерапевт в InSighting център
Призвание: Семинар лидер
Професия: Психотерапевт
Известен още с: Основател на InSighting, пионер в преживелищната психотерапия, неортодоксален писател
Поле на дейност: Променените състояния на съзнанието, трансперсоналните опитности, надличностните пикови преживявания
Страст: Свободата и писането
Изповядва: Философията на разЛичността
Мечта: Shido Munan (В съвършения път пречки няма)
Още за психотерапевта